×

Úgy tűnik, hogy nem engedélyezte a cookie-k fogadását a böngészőjében. Nem tudja telepíteni az alkalmazást, ha ez a funkció letiltott. Emellett probléma merülhet föl a kiszolgáló session.save_path beállításával is. Ha ez az eset áll fönn, és ha ezt nem tudja saját maga ellenőrizni vagy javítani, akkor forduljon tárhelyszolgáltatójához,.

Az iCagenda nem tud betöltődni a következő ok(ok) miatt:

  • iC Könyvtár nincs telepítve vagy nincs betöltve.
Kérlek, ellenőrizd, hogy az iC Könyvtár és az iC Könyvtár rendszer beépülő telepítve és engedélyezve van.

Petőfi Kulturális Ügynökség 1,3 milliárd forintos pályázata

Written by 2021. szeptember 23.

Pár nappal ezelőtt írta ki legújabb pályázatát a Petőfi Kulturális Ügynökség, amire jazz-zenészek is pályázhatnak, de figyelem, a határidő nagyon rövid, október 1-jén zárul!

 

„Legyen öröm a zene” pályázat célja, hogy a hazai és határon túli magyar előadók, rendezvényhelyszínek és technikai szakemberek számára lehetővé tegye a kulturális élet újraindítását célzó programban való részvételt. A felhívás keretében egy eddig be nem mutatott könnyűzenei, világzenei és jazzprodukciót kell megvalósítani a pályázatban foglaltaknak megfelelő klubban/koncerthelyszínen.

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. 10. 01.

Jelen Felhívás keretében nyújtott támogatás formája: nem visszatérítendő támogatás.

Jelen Felhívás keretében az igényelhető támogatás: maximum 3 000 000 Ft.

A pályázat megvalósításának időtartama: 2021. 09. 01-től 2022. 04. 30-ig megvalósított koncertek támogatandók. 

Legalább hároméves zenei formáció részvételével megvalósuló koncertszervezéssel kapcsolatos szakmai múlttal rendelkező magyarországi, szlovákiai, ukrajnai, romániai, szerbiai, horvátországi vagy szlovéniai klub/koncerthelyszín vagy zenekari/előadói menedzsmentet ellátó önálló jogi személyiségű gazdasági társaság vagy egyéni vállalkozó.

 

 További információ: https://eper.emet.hu/paly/palybelep.aspx

 

 Fotó: Irk Réka

 

 

© 2019-24 MagyarJazz / Jazz.hu szakmai jazzportál, szeretett műfajunk, a JAZZ szolgálatában. All Rights Reserved. • Készítette és kiadásért felelős személy: Irk Réka • Kiadó: Jazzponthu Kulturális Alapítvány • 1122 Budapest, Maros u. 28. • Adószám: 19345684-1-43
Az alapítványnak adományt az alábbi bankszámlára köszönettel fogadjuk: 10700770-73692180-51100005