fbpx

Hálóban két koncert egy héten

2023. máj. 30.

A következő koncert a Háló Jazz Klubban május 30-án lesz 19 órakor: Nemzetközi Jazzest a Hálóban: Trio Ladányi Gábor, majd június 2-án, pénteken a Roby Lakatos és a "Még Egy Kört!" Gipsy Jazz Band.

Háló jazz klub: Ladányi trió

Ladányi Gábor - gitár, Federico Pecoraro (IT) - basszusgitár, Umberto Odone (IT) - dob
Ladányi Gábor a brüsszeli királyi zeneakadémián tanult. Sokféle stílusban gitározik. Az improvizatív műfajokat kedveli leginkább, amikor a színpadon születik meg benne a zene. Szerzeményeinek története van. Egyetemi évei során jazzlegendákkal muzsikált Brüsszelben, a trióját is ott alapította. Számára olyan a jazz, mint egy jó beszélgetés. A koncerten bemutatásra kerül a trió első lemeze - Reborn - melyen kizárólag saját szerzeményei hallhatóak. A lemezen közreműködik Tony Lakatos és Roby Lakatos. Gábor legutóbb a Háló Jazz Klub októberi klubestjén zenélt együtt Roby Lakatossal a "Még egy kört!" Gipsy Jazz Band zenekarban. 

 

Június 2. péntek 19:00 - 21:30 Roby Lakatos és a "Még Egy Kört!" Gipsy Jazz Band ismét a Hálóban.
A zenekar tagjai: Roby Lakatos virtuóz hegedűművész, Lakatos Myriam - ének, Bóni László - hegedű, Pintér Tibor - gitár, Ladányi Gábor - gitár, Kárpáti Róbert - gitár, zenekarvezető, Flór Noémi - bőgő.
Sztárvendégek: Fehér István - hegedű és Babindák István - klarinét

Helyfoglalás érkezési sorrendben. Kapunyitás: 18:15.


Háló Jazz Klub minden hónap második keddjén. Sorozatszerkesztő, művészeti vezető: Deseő Csaba.
 

Helyszín: Háló Közösségi és Kulturális Központ - S4, V. kerület, Semmelweis u. 4.

Háló jazz klub: Ladányi trió

Fotó: Háló Jazz Klub

 

 

 

 

 

Jazz koncertek - Jazz Concerts in Hungary

H K Sze Cs P Szo V
23
Dátum : 2024. márc. 23.
© 2019-24 MagyarJazz / Jazz.hu szakmai jazzportál, szeretett műfajunk, a JAZZ szolgálatában. All Rights Reserved. • Készítette és kiadásért felelős személy: Irk Réka • Kiadó: Jazzponthu Kulturális Alapítvány • 1122 Budapest, Maros u. 28. • Adószám: 19345684-1-43
Az alapítványnak adományt az alábbi bankszámlára köszönettel fogadjuk: 10700770-73692180-51100005